top of page

Over Nagel studio Sayenna380070594_849260430537633_8797410068471576164_n.jpg

Over mijzelf

Ik ben Tanja van der Mee, gecertificeerd nagel styliste en eigenaresse van nagel studio Sayenna.

Ik ben 38 jaar en mama van twee prachtige kindjes,

en woon samen met mijn vriend in Suwald waar ik aan huis mijn nagel studio heb.

 

Na jaren in de dieren verzorging te hebben gewerkt heb ik me in 2016/2017 om laten scholen tot nagel styliste, ik ben toen begonnen in onze voormalige woonplaats Hemelum met nagel studio aika waar ik af en aan nagels heb gezet ,  maar door 2 zwangerschappen en corona, stond het nagels zetten op een heel laag pitje.

Nu na onze verhuizing naar mijn geboorte plaats Leeuwarden, heb ik de studio weer volledig opgepakt en de naam veranderd in Nagel studio Sayenna (vernoemt naar mijn dochtertje).in maart 2023 zijn wij verhuisd naar suwald , een mooie vrijstaande woning met rust en ruimte.

Over Nagel studio Sayenna

Ik ben een gecertificeerd nagelstyliste en naast mijn behaalde certificaten probeer ik 1 keer per jaar perfectie training te volgen bij verschillende instructrices en nagel opleidingen, om zo de puntjes op de i te blijven zetten en altijd bij te leren, daarnaast vind ik het ook leuk om verschillende leuke en leerzame workshops te volgen bij verschillende nagel styliste om de laatste technieken in bijvoorbeeld nailart te volgen.


Bij nagel studio Sayenna werk ik met Ugly duckling ,urban nails en PNS

deze merken zijn in europa goed gekeurde merken 

u heeft bij ons een ruime keuze uit veel verschillende kleuren gelpolish en nailart varianten van stempelart, stickers, folies, inlays etc.

salon 1.jpg
bottom of page